Mød os

HTML5 webbannere: Håndkodet, optimeret og fyldt med blikfang

Hos os kan du få HTML5 display bannere med animation. Med animationer kalder dine annoncer og bannere på masser af blikfang og call-to-action. Det er altså en nem måde at blive set – og få dine brugere til at klikke. Og vi kan nok godt blive enige om, at det her er en platform, der også skriver sig ind i fremtiden.

Men hvordan vil du have det? Det bestemmer du. For vi har ingen standardskabelon. Det er ligesom bare ikke os. I stedet kommer vi med kreative oplæg til lige præcis dit banner, som fungerer i alle formater. Vi skræddersyr og håndkoder alt, så dit banner er optimeret på alle fronter - både når vi viser billeder og snakker HTML, CSS og JavaScript.

På den måde bliver du glad. For du får både et fedt produkt, tryghed hele vejen i processen og kvali-for-pengene. Og vi bliver faktisk også glade, for det er så dejligt at få lov at trylle på denne platform.

Animation er ikke kun forbeholdt dine digitale annoncer: Her kan du læse om vores kompetencer inden for webdesign og -programmering

Søger du digital reklame på outdoor-storskærme, så du kan råbe højt på Rådhuspladsen i København eller på Fisketorvet i Odense, så se hvad vi kan gøre for dig lige her