Mød os

Explainers og animation – få dit budskab animeret

Der kan være mange grunde til, at det mest optimale er at komme ud med dit budskab i en animeret film. Når du skal være ekstra pædagogisk og forklarende; når du har følsomme emner; når det skal være sjovt; når der ikke findes foto af det, du skal fortælle om eller en helt anden årsag. Uanset hvad kan du få dit budskab klart igennem med animationer.

Vi kan skabe de optimale animationer og motion graphics til dit budskab og din målgruppe, uanset om du er på jagt efter en klassisk tegnefilm eller explainer video – eller måske nogle få animerede elementer i din video.

Skal du bruge en biografreklame, YouTube preroll, Instagram animation i bedste GIF-stil, så har vi både erfaring, viden og masser af kreative idéer til, hvordan du bedst kommer ud med dit budskab.

Vi har også stor erfaring med instore tv og digitale outdoor reklameskilte, som vores kunder har stor glæde af i deres generelle branding.

Vi tager os af hele processen – hvis du vil have det – fra idéudvikling til at bygge storyboard og animatics. Og vi sørger for lyd, musik og speak, så du får en animation, der bliver én af dem, din målgruppe gerne vil se!