Mød os

Hos os er det enkelt.

Enkelt for dig at få dine kommunikationsopgaver løst. Fordi du kun behøver spørge ét sted. Vores set-up med mouret gør, at vi har alle kompetencer i huset: Branding, strategi, koncept, design, emballagedesign, tekst, web-løsninger, SoMe-pakker, content creation og animation.

Ind til benet
Det er også enkelt for os, fordi vores tilgang er, at det altid skal være overskueligt. Ukompliceret. Og du betaler kun for det, du får.

Vi har siddet på begge sider
En del af pakken er mere end 50 års erfaring tilsammen. Mie som artdirector på reklamebureauer i København og Odense, og Anne med erfaring fra begge sider af bordet; både som marketingchef i forsikrings- og rejsebranchen og kontaktchef på nogle af de største reklamebureauer.

Vi griner meget
Vi har leget med de tunge drenge – og de små charmører. Uanset størrelsen af dit brand drives vi af at skabe noget fedt sammen i en daglig udvikling. Så vi får dit brand under huden og kender dig rigtig godt. Sådan vil vi gerne have det med alle vores kunder: At vi kender hinanden. For vi går altid ind i dine opgaver med begejstring. Det skal nemlig frem for alt være sjovt!

Mie

Mie
Sandhus

Kreativ direktør

+45 51 51 67 46

mie@sandogsand.dk

Anne

Anne
Sandberg

Kontaktdirektør

+45 22 18 13 22

anne@sandogsand.dk