Mød os

Hos os er det enkelt.

Enkelt for dig at få dine kommunikationsopgaver løst. Fordi du kun behøver spørge ét sted. Vores set-up med mouret gør, at vi har alle kompetencer i huset: Branding, strategi, koncept, design, emballagedesign, tekst, web-løsninger, SoMe-pakker, content creation og animation.

Ind til benet
Det er også enkelt for os, fordi vores tilgang er, at det altid skal være overskueligt. Ukompliceret. Og du betaler kun for det, du får.

Vi har siddet på begge sider
En del af pakken er mere end 50 års erfaring tilsammen. Mie som artdirector på reklamebureauer i København og Odense, og Anne med erfaring fra begge sider af bordet; både som marketingchef i forsikrings- og rejsebranchen og kontaktchef på nogle af de største reklamebureauer.

Vi griner meget
Vi har leget med de tunge drenge – og de små charmører. Uanset størrelsen af dit brand drives vi af at skabe noget fedt sammen i en daglig udvikling. Så vi får dit brand under huden og kender dig rigtig godt. Sådan vil vi gerne have det med alle vores kunder: At vi kender hinanden. For vi går altid ind i dine opgaver med begejstring. Det skal nemlig frem for alt være sjovt!

Trænger I til at kickstarte jeres marketing,
eller søger I kompetente friske øjne til jeres aktiviteter?

Se vores sandpakker, kan du vælge at gøre brug af vores erfaringer fra et halvt århundrede i bureauverdenen til lige præcis, det du har behov for.

Mie

Mie
Sandhus

Kreativ direktør

+45 51 51 67 46

mie@sandogsand.dk

Anne

Anne
Sandberg

Kontaktdirektør

+45 22 18 13 22

anne@sandogsand.dk

Sandpakker

Hos os kender du på forhånd timer og pris. Hvem vil ikke gerne vide det?

Sand Strategi

Kender du det?

Du har rigtig mange gode ideer, men i en travl arbejdsdag, bliver de nedprioriteret.

Det synes vi er synd!

Vi hjælper dig på én dag med at dyrke dine friske ideer, og give dig nye input og vinkler til dit marked. Vi definerer målgrupperne og finder den bedste positionering. Så du bagefter står helt klar til at få den gode ide ud at leve.

Anne 1 dag: pris 6.800 kr. ekskl. moms

Sand Kreativ

Sidder I kreativt fast?

Skal I have nye ideer eller måske lidt ekstra farver på paletten?

Vi kommer forbi én dag og puster nyt liv i jeres identitet eller kommunikation. Vi løser gerne en konkret opgave, men vi kan også give jeres interne kræfter nye værktøjer, energi og inspiration.

Mie 1 dag: pris 6.800 kr. ekskl. moms

Den samlede pakke

– det er strategiske input krydret med nye, kreative greb på jeres kommunikation og visuelle identitet.

Mie og Anne 1 dag: pris 12.000 kr. ekskl. moms