Mød os

Oplevelser-, destinationer- & eventbranding

Oplevelser skal kommunikeres med alle følelser. Med stemninger. Med solskin på kinderne, sved på panden, musik i ørerne og med følelsen af at være der selv og aldrig ville gå glip af lige præcis dit enestående tilbud.

Vi elsker allerede din oplevelse

Og vi er ekstremt skarpe, når du skal markedsføre din festival, dit event, din forlystelsespark, din landsdel eller museum, restaurant, koncert eller… For vi er eksperter i at kommunikere med alle følelser og i at sætte os i din målgruppes sted. Vi er begejstrede, sprudlende og empatiske – og vi forstår balancen i at kombinere dine værdier med din målgruppes ønske om at blive underholdt og være en del af din oplevelse.

Differentierede modtagere

Hvis tyskerne bedst kan lide de brede strande, mens normændene foretrækker familieoplevelser, har du brug for differentieret kommunikation. Samme pakke; men forskellig vægt på indholdet. Dét kan vi hjælpe dig med at gennemskue, tilrettelægge og udføre. Det vigtigste er, at vi altid rammer din målgruppe lige præcis der, hvor de lytter.

Noget af det, vi kan

Med NorthSide har vi rystet posen vildt og skabt en helt ny identitet, hvor både musik og bæredygtighed fylder. For Visit Nordjylland har vi differentieret indholdet i magasinet, så det rammer de internationale kunders forskellige ønsker. For LEGOLAND® skaber vi både film, grafik, tekst, koncept og alt det grafiske i og udenom rutsjeturene, legedagene og alle klodserne. For Apollo Rejser har vi skabt et helt facebook-koncept og uddannet personalet i håndteringen af platformen. Og for det smukke Voergaard Slot skaber vi både SoMe-kampagner på alle platforme, identitet og annoncer.

Klik lige her og fortæl hvad kan vi hjælpe dig med. Vi vil så gerne!

Se vores cases om oplevelsesbranding

Se alle cases
!-->